domingo, 5 de junio de 2011

COCA DE VERDURAS

Avui he portat aquesta coca a casa dels meus pares com a aperitiu, després la paella de la "Mama", són paraules majors. Aquesta coca és típica de les Balears. La meva cosina d'Andratx la fa molt sovint i li queda boníssima. Ella fa fins i tot la massa i per tota la casa se sent la olor a la coca.


Hoy he llevado esta coca a casa de mis padres como aperitivo, después la paella de la "Mama", son palabras mayores. Esta coca es típica de las Baleares. Mi prima de Andratx la hace a menudo y le queda buenísima. Ella hace hasta la masa y por toda la casa huele a la coca.
Abans d'entrar al forn.
Antes de entrar al horno.
I al cap de 20 minuts.
Y al cabo de 20 minutos.


Es posa en un recipient el pebrot verd, i la ceba tot tallat a quadradets amb pebre negre i pebre vermell, sal i oli d'oliva, es remena bé amb les mans i deixa una estona.
Se pone en un recipient el pimiento verde y la cebolla todo cortado a cuadraditos con la pimienta y el pimentón, sal y aceitede oliva, se mezcla bien con las manos y se deja un rato.
Es posa a sobre d'una làmina de pasta d'empanades, aquesta era La Cocinera, es decora amb tomàquet vermell i al forn 20 minuts.
Se pone encina de una lámina de pasta de empanadas, ésta era La Cocinera, y se decora con tomate maduro y al horno 20 minutos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario