lunes, 23 de mayo de 2011

PASTEL ARCO IRIS - COMUNIÓN

Aquestes dues últimes setmanes no estic cosint quasi bé res, amb els preparatius de la Primera Comunió de la meva filla. Ara que ja s'ha acabat tornarem a agafar l'agulla. Tinc vàries coses pendents.
Estas dos últimas semanas no estoy cosiendo casi nada, con los preparativos de la Primera Comunión de mi hija. Ahora que ya se ha terminado volveremos a coger la aguja. Tengos varias cosas pendientes.
Menys mal que no va ploure dissabte. Vam fer un berenar-sopar a l'aire lliure. Vam tenir sort!!
Menos mal que no llovió el sábado. Hacíamos una merienda-cena al aire libre. Tuvimos suerte!!

Vaig fer un pastís d'Arc de Sant Martí, agafat del blog d'El Cullerot Festuc, va volar, va desaparèixer, els nens s'ho van cruspir en uns minuts. Els lacasitos també.
Hice un pastel Arco Iris, cogido del blog de El Cullerot Festuc, voló, desapareció, los niños se lo comieron en unos minutos. Los lacasitos también.

El pa de pessic es fa com amb una maionesa. Em va sorprendre una mica, queda esponjós, boníssim.
El bizcocho se hace con una especie de mayonesa. Me sorprendió un poco, quedó esponjoso, buenísimo.

Ingredients pel mayocake:
Mesura : un got d'aigua de 250 ml.)
Per la maionesa: 2 ous + 250 ml. d'oli de girasol + un pessic de sal.
250 ml de sucre
500 ml. de farina.
4 cullerades de cacao pur en pols.
1 sobre de llevat
1 cullerada de vainilla líquida.
250 ml. d'aigua.

  • Preescalfar el forn.
  • Fer l'emulsió d'oli i ous com si fessim una maionesa amb el túrmix.
  • Abocar la maionesa en un bol i afegir-hi el sucre, el cacao, farina i el llevat. Remenar bé.
  • Afegir l'aigua, vainilla i abocar en un motlle de 24/26 cm. previament engreixat.
  • Coure 45 minuts a 170º


Mouse de Trufa blanca:
100 gr. Xocolata blanca desfeta
200 cc. Nata muntada
1/2 full de gelatina fosa en una cullerada de llet.

Muntatge:
Lacasitos i núvol de sucre.


Retallar el cercle del mig del pa de pessic amb un aro d'emplatar o un ganivet. Napar tota la superfície amb la mousse de trufa blanca i enganxar els lacasitos fent l'arc de sant Martí. I a disfrutar!!!
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Ingredientes para el mayocake:
Medida : un vaso de agua de 250 ml).
Para la mayonesa: 2 huevos + 250 ml. de aceite de girasol + un pellizco de sal.
250 ml de azúcar
500 ml. de harina.
4 cucharadas de cacao puro en polvo.
1 sobre de levadura.
1 cucharada de vainilla líquida.
250 ml. de agua.
  • Precalentar el horno.
  • Hacer una emulsión con el aceite y los huevos y la sal como si hiciéramos una mayonesa con el túrmix.
  • Hechar la mayonesa en un bol y añadir el azúcar, el cacao, la harina y la levadura. Mezclar bien.
  • Añadir el agua, vainilla, y hechar en un molde de 24/26 cm. previamente engrasado.
  • Cocer 45 minutos a 170º


Mouse de Trufa blanca:
100 gr. Chocolate blanco deshecho.
200 cc. Nata montada
1/2 hoja de gelatina fundida en una cucharada de leche.

Montaje:
Lacasitos y nube de azúcar.

Recortar el circulo del centro del bizcocho con un aro de emplatar o con un cuchillo. Napar toda la superfície con la mouse de trufa blanca y enganchar los lacasitos haciendo el Arco de Iris. Y a disfrutar!!!

Aquest va ser comprat.
Éste fue comprado.


Va ser un dia molt especial i molt esperat, després de dos anys de Catequesi, es mereixia una bonica festa.
Fue un día muy especial y muy esperado, después de dos años de Catequesis, se merecía una bonita fiesta.

2 comentarios:

  1. Moltes gràcies Cristina, realment estava bo.
    I la rodona del pa de pessic del mig que vaig treure va desaparèixer a casa en menys d'una hora.
    SílviaBM

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